top of page
Etsi

Punoksen henkilöesittelyt


Keitä siellä Punos Psykologeissa oikein työskentelee? Lue tästä!

Koska itsestä kirjoittaminen on aina vähän hankalaa, päätimme kirjoittaa esittelyt toisistamme. Teksteistä olisi helposti tullut melkoisen pitkiä, joten pyrimme lyhyeen ja ytimekkääseen esittelyyn kollegoiden näkökulmasta.


Maija Hentunen


Maija on toinen Punoksen perustajista ja johtajapsykologeista. Punoksella Maijan päävastuuna on huolehtia viestinnästä ja yhteistyöstä psykologien kanssa, minkä lisäksi päiviin mahtuu yrityksen muita johtotehtäviä Saran kanssa. Ennen Punosta Maija on tehnyt työuraa perheneuvoloissa sekä oppilas- ja opiskelijahuollon psykologina. Työn ohessa Maija on kouluttautunut myös perhe- ja paripsykoterapeutiksi.


Maija ja Sara ovat tutustuneet Joensuussa yhteisen juoksuharrastuksen parissa, ja myöhemmin tukivat toisiaan psykologiyrittäjyyden alkutaipaleella. Ennen yhteistä Punos-yritystä Maija madalsi kannustavalla esimerkillään Saralle kynnystä oman toiminimen perustamiseen. Maija suhtautuu yrittäjyyteen rennon uteliaasti. Hän pystyy tekemään päätöksiä spontaanisti ja rohkeasti, huolehtimatta liiaksi tulevaa. Jos asiat eivät suju suunnitellusti, se on helppo hyväksyä ja kokeilla jatkossa toisenlaista tapaa. Tämä tekee Maijan kanssa työskentelystä hyvin helppoa.


Maija suhtautuu kollegoihinsa myötätuntoisesti ja ymmärtävästi. Maija uskaltaa ottaa asioita puheeksi, ja myös palauttaa keskustelijat oikean asian äärelle tarvittaessa jämäkästi, mutta ystävällisesti. Tilanteessa kuin tilanteessa Maijaan voi luottaa. Myös karjalaisuus paistaa Maijasta kilometrien päähän: kun aikataulu antaa työpäivissä myöten, löytyy Maijalta aina uusi viihdyttävä tarina joka tilanteeseen. Maija irrottautuu työasioista crossfit-salilla ja keittämällä pullakahvit.


Sara Bergström


Sara on perustanut Punoksen yhdessä Maijan kanssa, ja on toinen Punoksen johtajapsykologeista. Sara vastaa tilaaja- ja sopimusyhteistyöstä, ja jaksaa myös aina olla kiinnostunut yhteistyökumppaneista ihmisinä ja erilaisista tilanteista heidän arjessaan. Ennen Punoksen perustamista Sara on työskennellyt psykologina pienten lasten kanssa ja pitkään oppilas- ja opiskeluhuollossa.


Sara on lempeä ja myötätuntoinen, ja hän kykenee helposti vaihtamaan näkökulmaa ja ymmärtämään kaikenlaisia näkemyksiä ja tilanteita. Toisaalta Sarassa on myös liikkeellepaneva ja aikaansaava puoli, jota muun muassa yrityksen pyörittämisessä tarvitaan. Saran määrätietoinen ja aktiivinen ote on inspiroinut Maijaa yritystoiminnan aloittamisessa.


Saran vastaanottavuus ja vahvuus keskustelijana näkyy myös siinä, että Saralle tulee helposti juteltua paljon muustakin kuin työhön liittyvistä asioista. Sara innostuu helposti uusista ideoista ja suhtautuu avoimesti ja uteliaasti monenlaisiin asioihin ja ilmiöihin, vaikka ne eivät olisi hänelle entuudestaan tuttuja. Työn ulkopuolella mm. liikunta on Saralle tärkeää, ja hän vaihtaakin sujuvasti liikuntalajista toiseen.


Sanni Vaarnila

Onko tämä se Punoksen Sanni?

Sanni on Punoksen psykologien työnohjaaja, minkä lisäksi hän toimii aluevastaavana useammalla hyvinvointialueella. Aluevastaavana Sanni suunnittelee yhdessä tilaajien ja Punoksen psykologien kanssa työn toteutusta ja huolehtii yhteistyön sujuvuudesta sekä tukee psykologien työssäjaksamista. Sanni vastaa Punoksessa myös opiskelijoiden ja ainejärjestöjen kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

Psykologin työuraa Sanni on aikaisemmin tehnyt kriisityön parissa sekä oppilas- ja opiskelijahuollossa. Työn ohessa hän on kouluttautunut myös dialogiseksi työnohjaajaksi. Punoksella Sanni aloitti työskentelyn syksyllä 2022. Vuoden aikana Sannista on kuoriutunut todellinen järjestelijä; dokumentit, kansiot ja tutkimussalkut on numeroitu ja nimetty, ja nyt jokaisella niistä on oma paikkansa. Äkkiä voisikin luulla, että Sanni kaipaa ympärilleen struktuuria. Kuitenkin erityisesti ennakoimattomissa tilanteissa Sannilla on kyky improvisoida tyylikkäästi ja olla aina henkinen voittaja. Punoksen ulkopuolella Sanni on myös muusikko.

Olemme iloisia, että tiimiämme vahvistaa tämä rento, hauska, kiltti ja viisas filosofimme Sanni.


Arimo Kerkelä


Arimo on Punoksen tiimin uusin vahvistus ja tervetullut eteläkarjalainen lisäys. Arimo on vasta aloittanut työnsä meillä, mutta jo lyhyen tuntemisen perusteella näyttäisi, että noin 75 % suomalaisista psykologeista kuuluu hänen tuttavapiiriinsä. Kenties siis tunnetkin jo Arimon?


Arimo toimii Sannin tavoin Punoksen aluevastaavana useammalla hyvinvointialueella. Aluevastaavana Arimo suunnittelee yhdessä tilaajien ja Punoksen psykologien kanssa työn toteutusta ja huolehtii yhteistyön sujuvuudesta sekä tukee psykologien työssäjaksamista. Lisäksi Arimo toimii Punoksen somevastaavana. Toiselta ammatiltaan Arimo on toimittaja, ja psykologina hänellä on työkokemusta kuntoutuksesta sekä koulumaailmasta. Punoksella Arimo on lyhyessä ajassa tehnyt itsensä tarpeelliseksi, ja on jo osoittautunut muun muassa tarkaksi oikolukijaksi, näppäräksi meemitaitelijaksi ja toiset huomioon ottavaksi kollegaksi.


Arimolla on nopea oivalluskyky ja hän löytää uusia näkökulmia tilanteisiin, joissa toinen helposti urautuisi tuttuun toimintatapaansa. Arimo tuo tiimiimme paljon positiivisuutta ja eteenpäin vievää energiaa. Arimo tunnetaankin Punoksella toisella nimellä Amori! Punoksen tiimin tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu seuraavaksi yhteinen lautapeliturnaus, jonka aikana selvitetään, onko Arimo todella aina yhtä rauhallinen kuin miltä vaikuttaa.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page