top of page

Yrityksemme

Punos Psykologit on kahden psykologin vuonna 2020 perustama yritys, joka tarjoaa monipuolisia psykologipalveluita kaikkialle Suomeen. Palvelumme on suunnattu ensisijaisesti hyvinvointialueille. Toivomme sinun tai organisaatiosi ottavan meihin yhteyttä. 

Yrityksessämme pidämme tärkeänä, että elämänhaasteita tarkastellaan ja ratkotaan yhteisöllisesti korostaen asiakkaan ja hänen läheistensä kokemuksia. Punos Psykologeille asiantuntemus ei ole asioiden tietämistä asiakkaan tai hänen läheistensä puolesta. Meille asiantuntemus tarkoittaa sellaisen tilan luomista, jossa voimme määritellä ja ratkaista asiat yhteistyössä.

 

Olemme asiakkaidemme kanssa punomassa heille toimivaa tukiverkostoa. Teemme yhteistyötä yli organisaatiorajojen, jotta asiakkaamme saavat yksilöllistä ja tarpeenmukaista apua tilanteeseensa.

Maija Hentunen

050 5663741

maija.hentunen(at)punospsykologit.fi

Maija on toinen Punoksen perustajista ja johtajapsykologeista. Punoksella Maijan päävastuuna on huolehtia viestinnästä ja yhteistyöstä psykologien kanssa, minkä lisäksi päiviin mahtuu yrityksen muita johtotehtäviä Saran kanssa. Ennen Punosta Maija on tehnyt työuraa perheneuvoloissa sekä oppilas- ja opiskelijahuollon psykologina. Työn ohessa Maija on kouluttautunut perhe- ja paripsykoterapeutiksi.

Sara Bergström

040 0932831

sara.bergstrom(at)punospsykologit.fi

Sara on perustanut Punoksen yhdessä Maijan kanssa, ja on toinen Punoksen johtajapsykologeista. Sara vastaa tilaaja- ja sopimusyhteistyöstä, ja jaksaa myös aina olla kiinnostunut yhteistyökumppaneista ihmisinä ja erilaisista tilanteista heidän arjessaan. Ennen Punoksen perustamista Sara on työskennellyt psykologina pienten lasten kanssa ja pitkään oppilas- ja opiskeluhuollossa.

Sanni Vaarnila

040 7232155

sanni.vaarnila(at)punospsykologit.fi

 

Sanni on Punoksen psykologien työnohjaaja ja useamman hyvinvointialueen aluevastaava. Sanni tukee psykologeja sekä suunnittelee yhteistyötä yhdessä tilaajien ja Punoksen psykologien kanssa. Sanni vastaa myös opiskelijoiden ja ainejärjestöjen kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Sanni on aikaisemmin työskennellyt kriisityön parissa sekä oppilas- ja opiskelijahuollossa. Työn ohessa Sanni on kouluttautunut  myös dialogiseksi työnohjaajaksi.

PUNOS_kerkela_arimo (1)[9].jpg

Arimo Kerkelä

045 78332113

arimo.kerkela(at)punospsykologit.fi

 

Arimo toimii Sannin tavoin Punoksen aluevastaavana useammalla hyvinvointialueella. Arimo huolehtii yhteistyön sujumisesta alueilla sekä tukee psykologien työssäjaksamista.Lisäksi Arimo toimii Punoksen somevastaavana. Toiselta ammatiltaan Arimo on toimittaja, ja psykologina hänellä on työkokemusta kuntoutuksesta sekä koulumaailmasta.

Tiimimme tarkemmat esittelyt löydät täältä.

punossolid.png
bottom of page